PLADSEN – DEN SPISELIGE CAMPINGPLADS

På Søby Camping har vi en masse højbede fyldt med lækre friske krydderurter til fri afbenyttelse for gæsterne. Rundt om på campingpladsen står der ærter og bærbuske, så du kan nyde smagen af sommer, når du besøger pladsen. Vi får næsten dagligt leverancer af nyopgravede kartofler fra en lokal landmand, så du kan købe en pose til en lækker frokost med friske urter.

Prøv Tomatophonen – En gammel telefonboks der er omdannet til tomatdrivhus.

Faciliteter:

Altid rene og pæne bade- og toiletfaciliteter.

I vores hovedbygning fra 2008 finder du separat herre og dame baderum, herre- og dametoilet, samt familie/handicap-baderum. Alle rum har gulvvarme.

Fælleskøkkenet er indrettet med to induktionskomfurer, to ovne, to håndvaske, køleskab og fryser, samt kogegrej. I Fællesrummet, i forbindelse med køkkenet, findes der TV, forskellige spil og bøger til fri afbenyttelse i “Campistens Bibliotek”.

Vi har udslagskumme til kemitoilet og vandslange til påfyldning af vand.

På pladsen finder du også:

Solnedgangsterrasse
Udsigtsbænk

Bålpladser
Fiskerenseplads

Grill
Petanque

Billeder fra pladsen

Køkkenfaciliteter

Toilet og badefaciliteter

Søby Camping er en to stjernet campingplads med 30 pladser. Vi har 1 ferielejlighed, 3 hytter, Glampingtelte, Campingvogn, sov i en hængekøje, teltplads og 3 Camping Pods til udlejning.

Autocampere og campingvogne er velkommen på pladsen.

På Søby Camping Ærø, tager vi også hensyn til naturen, når vi gør rent. Der bliver derfor kun benyttet brunsæbe, eddike, sprit og svanemærket universalrengøring.