PLADSEN

Søby Strand Camping er en to stjernet campingplads i Søby på Ærø. Campingpladsen ligger lige ned til vandet og har 73 pladser.

Vi har pladser til campingvogne, autocampere og telte. Derudover har vi 3 hytter, 3 glampingtelte, lej en 2 personers campingvogn, sov i en hængekøje, campingværelse og 3 camping pods til udlejning.

Sæson 2023: 27. marts-27.september

Oversigtskort

Søby Strand Camping

DEN SPISELIGE CAMPINGPLADS

På Søby Strand Camping har vi en masse højbede fyldt med lækre friske krydderurter til fri afbenyttelse for gæsterne. Rundt om på campingpladsen står der ærter og bærbuske, så du kan nyde smagen af sommer, når du besøger pladsen. Vi får næsten dagligt leverancer af nyopgravede kartofler fra en lokal landmand, så du kan købe en pose til en lækker frokost med friske urter.
Prøv Tomatophonen – En gammel telefonboks der er omdannet til chillidrivhus.

Faciliteter

Altid rene og pæne bade- og toiletfaciliteter.

I vores hovedbygning fra 2008 finder du separat herre og dame baderum, herre- og dametoilet, samt familie/handicap-baderum. Alle rum har gulvvarme.

Fælleskøkkenet er indrettet med to induktionskomfurer, to ovne, to håndvaske, køleskab og fryser, samt kogegrej. I fællesrummet, i forbindelse med køkkenet, findes TV, forskellige spil og bøger til fri afbenyttelse i “Campistens bibliotek”.

Vi har udslagskumme til kemitoilet og vandslange til påfyldning af vand.

På pladsen finder du også

– Solnedgangsterrasse

– Udsigtsbænk

– Bålpladser

– Fiskerenseplads

– Grill

– Petanque

– og meget mere…

Billeder fra pladsen

Køkkenfaciliteter

Toilet og badefaciliteter