Fiskeri

Fiskeri på Ærø

Ærø giver med sine spændende og varierede kyster, gode betingelser for lystfiskeri efter bl.a. havørred, torsk, hornfisk og fladfisk.

Ærøs kystlinie er 70 km lang og deraf er 80-90% af interesse for lystfiskere. Fra Skjoldnæs fyr i nord, sydover Vejsnæs til Eriks Hale i øst, strækker kysten sig i flade sandstrande, mange spændende rev, små bugter og vige. Den varierede kyst er et godt revir for havørred og andre fisk, som måtte have en lystfiskers interesse.

Er vinden for strid fra S/V kan man finde læ på den anden side af øen. Her er torsken en sjælden gæst, hvorimod havørreden til tider kan være endog mere talrig her, end ved sydsiden.

Lystfiskerhistorier fortæller, at de bedste fisk fanges i den nordvestlige ende af Ærø!

Læs mere om fiskeri på Vistit Ærø: Fisketur til Ærø

Fiskeri ved Søby Strand Camping

Søby Strand Camping er oplagt for lystfiskere. Campingpladsen ligger lige ud til Østersøen, så det er nemt at komme til at fiske. Vores gæster har fanget mange fine fisk igennem tiden.

Vi har sørget for, at der er gode faciliteter til rengøring og tilberedning af alle de fisk du fanger, samt mulighed for nedfrysning af fangsten.

Og så er der masser af bålsteder og grillområder rundt omkring på pladsen, så I kan nyde et godt måltid med nyfanget fisk 🐟

Og husk også de friske krydderurter!